Ky pyetësor merr mendimin tuaj në lidhje me shpërndarjen e fondeve dhe prioritet për shpenzim. Përfshirja juaj, mendimi dhe komentet tuaja mund të sjellin ndryshimin! Pyetësori do të qëndroje aktiv deri në datën 10 Nëntor.
Mbushe këte pyetësor të shkurtër dhe bëhu pjesë në vendimarrje TANI duke klikuar linkun më poshtë:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=nWQNBpMs0kSCAKPrnzxBYA0C4RFYvVZNqR6fwPSD9t9UNUQwOTVSUFUxQ0I1VVkzQ1Q2N1ZSSEkwWi4u

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).