Lajme nga Tepelena

Lista emërore e antarëve të Këshillit Bashkiak Tepelenë mandatuar në mbledhjen e konstituimit datë 30 korrik 2019

Nr Emër/Atësi/Mbiemër Kontakte 1 ARBEN  FEJZO        GUMENI Email; arbengumeni@gmail.com 0675272060 Adresa: Tepelenë, Tepelenë 2 MATILDA MAKSIM    ÇELA Email; matildacela44@yahoo.com 0682046790 Adresa: Tepelenë, Tepelenë 3 LATIF      SHYQO         KACI Cel; 0694144119 Adresa: Lopës, Dhëmblan 4 ERMAL     MITAT          CANI Cel; 0692707608 Email; ermalcani38@gmail.com Adresa: Qendër, Mezhgoran 5 YLLI    ENVER           ALIKA Email; yllialika@gmail.com Cel; 0692877739 Adresa: Tepelenë, Tepelenë […]

Konsultimi elektronik i ProjektBuxhetit Afatmesem 2021-2023

Bashkia Tepelene ju fton të bëheni pjesëmarrës në vendimmarrje! Platforma Interaktive e Projektbuxhetit 2021-2023 ju mundëson të kuptoni se sa do shpenzojmë ne 3 vitet e ardhshme dhe për çfarë me konkretisht. Ky mekanizëm ofrohet në kuadër të përpjekjeve për të qenë më transparent dhe gjithëpërfshirës në vendimmarrje. Ju lutem na dergoni komente sygjerime ne adresen: info@tepelena.gov.al, […]

Pyetësor per konsultimin e projektbuxhetit 2021-2023

Ky pyetësor merr mendimin tuaj ne lidhje me shperndarjen e fondeve dhe prioritet per shpenzim. Perfshirja juaj, mendimi dhe komentet tuaja mund të sjellin ndryshimin! Pyetësori do te qendroje aktiv deri ne daten 10 Nentor. Mbushe kete pyetësor te shkurter dhe behu pjese ne vendimarrje TANI duke klikuar linkun me poshte: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=nWQNBpMs0kSCAKPrnzxBYA0C4RFYvVZNqR6fwPSD9t9UMUhaWUROSlhNOElUMFJQSldJSlZCVzhBVC4u

TRANSPARENCA BUXHETORE/ Ekspozitë me të dhëna në shesh, pasqyrimi raportit vjetor 2018

Tepelene Annual Performance Report (1) Ligji për të drejtën e informimit (119/2014), është tashmë një detyrim ligjor, komfort dhe i zbatueshëm për 61 bashki të vendit. Në zbatim të këtij detyrimi Bashkia e Tepelenës, ka miratuar nëpërmjet Koordinatorit të së Drejtës për Informim, “Programim e Transparencës”, ku përcaktohen qartësisht, dokumentet që duhen bërë publike pa […]

Te gjitha lajmet

 • SHËRBIMI PUBLIK

  Gjendja Civile

  Inspektoriati i Ndërtimit

  Policia Bashkiake

 • SHËRBIMI SOCIAL

  • Ndihma Ekonomike
  • Pagesat Sociale
 • BIZNESI

  • Taksat dhe Tarifat
  • QKR
  • Si të fillosh një biznes
 • KULTURA DHE SPORTI

  • Sporti
  • Qendra Kulturore