Zhvillime

ADRILINK: Fillon puna për projektin e parë dixhital të turizmit në territorin e Tepelenës

Pas një pune disa mujore, sëbashku me përfaqësues nga bizneset lokale si dhe autoritetet vendore, çelëm dje në Tepelenë projektin ADRILINK (Adriatic Landscape Interpretation network/Rrjeti interpretimit të peizazheve), projekt, i cili ti ofrojë mundësinë gjithë zonës, për të qën pjesë rrjetit të integruar digjital të promocionit, ku përfshihet rajoni Adriatiko-Jonian.Ky projekt financiohet nga BE, nëpërmjet […]

Të gjitha lajmet

 • SHËRBIMI PUBLIK

  Gjendja Civile

  Inspektorati i Mbrojtjes së Territorit (IMT)

  Policia Bashkiake

 • SHËRBIMI SOCIAL

  • Ndihma Ekonomike
  • Pagesat Sociale