KRYETAR I KËSHILLIT BASHKIAK   ZNJADMIRELA ZIFLA      

ZV/ KRYETAR I KESHILLIT BASHKIAK  Z.  HALIM  BRAHO      

SEKRETARE E KËSHILLIT BASHKIAK  ZNJ . VALBONA ÇELA        

 

Aleanca Për Shqipërinë  Europiane Aleanca Popullore Për Punë Dhe Dinjitet
Emër, Atësi ,Mbiemër Subjekti Politik Emër, Atësi, Mbiemër Subjekti Politik
Rovena Sotiraq Mullara PS Xhafer Hasim Mece PD
Sulo  Zenel Mucobega PS Lindita Memo Sadikaj PD
Marsela Miltiadh Balili PS Ditar Halil Hodaj PR
Latif Shyqo Kacaj PS Përparim Hadër Kordha PAASH
Admirela Dashamir Zifla PS    
Ediola Përparim Braha LSI    
Halim Xhevat Braho LSI    
Arminda Bujar Lula LSI    
Miftar Guxh Meta LSI    
Elvis Kostandin Jorgo FRD    
Blerjona Nentor Haska PSPSH    

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).