SPORT: KUPA ALI PASHË TEPELENA, BASHKIA NIS KAMPIONATIN E DYTË TË MINIFUTBOLLIT PËR 2018

futbolliPas ngritjes dhe përzgjedhjes së ekipeve në gjithë Njësinë Administrative të Bashkisë Tepelenë, nis sot në mbrëmje “Kampionati i 2-të i Minifutbollit” titulluar, Kupa Ali Pashë Tepelena.
Ja cilat do të jenë ekipet pjesëmarrëse në këtë kampionat:

☆ GRUPI I ☆ GRUPI 2 ☆ GRUPI 3 ☆ GRUPI 4

– Luzati – Hormova – Nivicë – Dhëmblan
– Salari – Sorodoli – Policia – Dragot
– Bashkia – Dukaj – Beçisht – Progonat
– Bënça – IEVP Bënçë – Uji i Ftohtë – Veliqot
– Arsimi – Zjarrëfiksja – Ujësjellës – Sinanaj

🏆 RAUNDI 1.

Pas zhvillimit të ndeshjes së grupeve kalojnë vetëm 4 skuadra të çdo grupi në eleminatore.
Shorti do të hidhet me (1/16), (1/8), (1/4), (1/2).

Çmimet do të ndahen sipas renditjes me vendin e I -rë, vendin e ll -të dhe vendin e lll -të.

🏆 RREGULLAT E LOJËS:

⚽. Ndeshja do të zhvillohet me 6 lojtarë (5 + 1)

⚽. Nuk lejohen të jenë pjesë e skuadrave lojtarë që nuk banojnë ose janë pjesë e asaj njësie apo grupi.

⚽. Loja do të zhvillohet sipas rregullores së ndjeshjeve të futbollit, si e tillë do të ketë ndëshkime me karton të kuq dhe të verdhë.

⚽. Kampionati fillon në datë 16.04.2018 prej orës 18.00 – 21.00

Suksese !

TownPress Half Marathon Draws over 500 Runners

A half marathon is a road running event of 21.0975 kilometres (13.1094 mi). It is half the distance of a marathon and usually run on roads. Participation in half marathons has grown steadily. One of the main reasons for this is that it is a challenging distance, but does not require the same level of training that a marathon does.

Famous Mountain Bike Trails Near TownPress

Mountain biking is the sport of riding bicycles off-road, often over rough terrain, using specially designed mountain bikes. Mountain bikes share similarities with other bikes, but incorporate features designed to enhance durability and performance in rough terrain.

Interview with Arm Wrestler Tone Vilhelmas

Arm wrestling involves two participants. One places one arm on a surface with their elbows bent and touching the surface, and they grip each other’s hand. The goal is to pin the other’s arm onto the surface, with the winner’s arm over the loser’s arm.